Dedicație

17160740_10206726751167555_1787052843_n

Unui bărbat…

 

Tu ai avut zeci de femei. Timp în care, ea te-a iubit doar pe tine. Naivă, nu? A crezut că meriți. A crezut în acei fluturi stârniți de moment și a rămas a ta pentru totdeauna. Te-a iubit. Presupun c-ai iubit-o și tu, cândva…

Rodul singurelor momente în care v-ați iubit și voi cu adevărat a luat forma a 2 prințese. Cei drept, la 5 ani distanță. Ceva mă face să cred că, probabil, dragostea voastră s-a și consumat în acest timp, pentru că aia mică n-a mai reușit să vă vadă fericiți. Păcat, nu-i așa?

Ea te-a iubit. A crezut în tine. A crezut într-o sinceritate atât de schimbătoare. Iar tu, tu i-ai oferit o experiență puternică, o suferință tăcută și o împlinire efemeră, dintr-un punct de vedere, dar nemuritoare, din altul.

În tot acest timp, ea nu a plâns. Niciodată! Știi ce înseamnă asta? Nu, nu e o grasă insensibilă, e doar o femeie puternică, care știe să ducă în spate visele copiilor săi, fără să se lamenteze o secundă. Tu, în schimb, ce faci? Îți zic eu ce faci, te refugiezi în vicii blestemate, pretinzând că grea-i viața, frate!

Ai uitat cum e să vii acasă devreme și să fii întâmpinat de 3 suflete zâmbitoare. Ajungi acasă și ce vezi, 3 fețe speriate, care nu au chef nici măcar să te salute? Știu, te întrebi, oare, de ce e anume așa. Poate, a venit timpul să primești ce meriți, de fapt… Nu știu, zic și eu.

Ca să vezi, încă nu ești singur, încă o mai ai alături. Schimbată, dar totuși alături. Nu a plecat, deși a îndurat mult prea multe. Și-a văzut fetele plângând, auzind cum vă certați. Chiar și așa, pe ea n-ai văzut niciodată înecată în lacrimi. Atât de mult te iubea?! (Mhm, nu cred.)

Într-un moment, pur și simplu, realizase că nu meriți, că toată situația, în sine, nu merită, iar asta a întârit-o și mai mult.

A uitat cum e să primească flori, să meargă la teatru sau să se plimbe prin parc de mână cu tine. A uitat cum zâmbeau fetele atunci când mai ieșeați și voi împreună undeva – așa, ca o familie. Nu se supără atunci când uiți de aniversările voastre, deși e conștientă că an de an situația voastră se agravează. Tu, ca de obicei, nici nu-ți amintești! Dar, Doamne, ce scandal se naște, dacă îți lipsește ceva la secțiunea: Haine călcate sau sticluțe de parfum.

Să-ți mai zic un secret: Când, în sfârșit, va îndrăzni să plângă, tu nu vei mai fi, ca să poți vedea asta! Te-o fi învins deja de mult timp…

Femeia e FEMEIE întotdeauna, pentru totdeauna și dintotdeauna!

Ei bine, acum ce-mi spui, tot te consideri superior?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s