Toxic

@!@!

E toxic. Totul în jur e toxic. De la aerul pe care-l respiri, până la anumiți oameni.  Îți invadează, pur și simplu, viața cu părerea lor predominant neconstructivă. Lumea e dezinformată, dar, cu toate astea, își permite luxul de a critica cu urlete și indignare. E toxic să fii etichetat. E toxic să te înconjoare oameni și momente care te demoralizează, stârnindu-ți dorința de a autodevaloriza ceea ce ești, de fapt. Nu meriți asta! Știi că ești mult mai mult decât acea indignare nejustificată până la capăt.

Tu știi pe ce drum mergi. Ești conștientă de riscuri. Ești capabilă să ți le asumi! În fond, unele lucruri se întâmplă sub presiune. Și totuși sunt alegeri și riscuri conștiente. Ai suficientă determinare, încât să-nfrunți așteptările de eșec ale invidioșilor, excelând pe teren propriu.

Doamne, cât de toxic e să respiri invidie! Acel tip de invidie presărat cu sirop, mult sirop. Oamenii își dau prea multă importanță, de obicei, însă nu sunt, în esență, capabili să rămână distanți, să se concentreze pe evoluția lor, nu pe absența altora în anumite contexte. Oricum, nu-i avantajează.   Nu! Ei nu fac asta din drag de tine, ci mai degrabă pentru a te deranja. Și reușesc! Paradoxal, nu?!

E toxic să respiri același aer cu cei care nu merită. E toxic să îți împarți timpul cu ei. E toxic să reprezinți un subiect de bârfă sau dezbatere.  E toxic să știi că ești parte din ceva mediocru, lipsit de orice formă. E toxic să te încarci cu amintiri negre, nesemnate, dar atât de durute, pentru un singur motiv – neputința timpului de a-ți oferi ceva mai bun.

Faci intoxicație, pentru nu știu a câta oară. Mai rămâi acolo, crezând că, eventual, poți salva ceva. Mmhm, păcat că nu ai ce!

Respiri un aer mult prea toxic… Cât vei mai rezista?! Oare, e o perioadă care se-ntinde la infinit?! Încă una…

 

#Amatoarea

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s